Motiongas Τα νέα μας


Νέα - Δελτία Τύπου

Σε Κεντρικό Σημείο στον Πειραιά το Κεντρικό Συνεργείο Υγραεριοκίνησης της MOTION GAS

Σε Κεντρικό Σημείο στον Πειραιά και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Φωκίωνος 11 και Κόνωνος, μετακομίζει το Κεντρικό Συνεργείο Υγραεριοκίνησης της MOTION GAS.

Το νέο σημείο εξυπηρέτησης της MOTION GAS επιλέχθηκε λόγω των πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει, καθώς πλέον το συνεργείο είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο στους κατοίκους των Αθηνών όσο και του Πειραιά, ενώ παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα και για γενικό σέρβις αυτοκινήτου πέραν των υπηρεσιών υγραεριοκίνησης.
Οι εργασίες ανακατασκευής του χώρου βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο, και το Συνεργείο Υγραεριοκίνησης θα λειτουργήσει επίσημα από την 6η Οκτωβρίου 2014.

Συνεργείο Υγραεριοκίνησης MOTION GAS
Νέα Διεύθυνση: Φωκίωνος 11 και Κόνωνος, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4100563
Fax: 210 4100563
Email: skalkoumina@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία για την Υγραεριοκίνηση και το Σύστημα που ενδείκνυται για το δικό σας μοντέλο αυτοκινήτου.

Νέοι Ορίζοντες για την MOTION GAS

Θέλοντας να επιτύχουμε το καλύτερο αλλά και ασφαλέστερο αποτέλεσμα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, αναζητούμε συνεχώς νέες στρατηγικές συνεργασίες.

Έτσι λοιπόν, μετά από πολύμηνη έρευνα προχωρήσαμε στη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία AUTOGAS ITALIA, την κορυφαία εταιρία σύμβολο στα συστήματα υγραεριοκίνησης!

Η AUTOGAS ITALIA αποτελεί πρότυπο στα συστήματα υγραερίου, αφού όχι μόνο τα παράγει, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και τα πρωτότυπα σχέδια πάνω στα οποία βασίζονται οι μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής συστημάτων παγκοσμίως.

Σε συνεργασία με την εταιρία AΕB, η AUTOGAS ITALIA προχώρησε στην παραγωγή ενός νέου, υπερεξελιγμένου συστήματος, που ονομάζεται VENTO.

Το VENTO ξεχωρίζει για τα πλεονεκτήματά του έναντι των υπολοίπων συστημάτων υγραερίου, αφού:

  • • Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
  • • Διαθέτει διαγνωστικό πρόγραμμα προβλημάτων
  • • Επιτυγχάνει λεπτομερή ρύθμιση του κινητήρα του αυτοκίνητου
  • • Προσφέρει υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας
  • • Προστατεύει τον κινητήρα από φθορές χάρη στο ειδικά μελετημένο σύστημα ψεκασμού που διαθέτει
  • • Έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής
Και βέβαια, η MOTION GAS παραμένει μια από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και την εμπειρία που απαιτείται, για να διασφαλιστεί η τέλεια και ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης!

Συνεργασία της MOTION GAS με την AVIN OIL και την CORAL GAS

Η MOTION GAS είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με την AVIN OIL και την CORAL GAS για τη διαχείριση των Πρατηρίων AVIN OIL που βρίσκονται στην οδό ΦΙΛΟΛΑΟΥ 181 – ΠΑΓΚΡΑΤΙ και στην οδό ΜΠΑΚΝΑΝΑ 28 στο ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.


Ειδικότερα σε ότι αφορά το Πρατήριο του Παγκρατίου, σας ενημερώνουμε ότι εκτός από τα καύσιμα της AVIN OIL, το πλυντήριο, το λιπαντήριο και γενικότερα όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, ΤΩΡΑ διαθέτει και ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ για τον ανεφοδιασμό των υγραεριοκινούμενων αυτοκινήτων, αποτελώντας έτσι το ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ & το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Πάντα προσηλωμένη στην ποιότητα, η MOTION GAS πραγματοποιεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα, κοιτώντας μπροστά!

Tο Κεντρικότερο Πρατήριο Υγραερίου στην Αττική
είναι Γεγονός!

Η AVIN OIL και η CORAL GAS εγκαινίασαν το κεντρικότερο πρατήριο υγραερίου στην Αττική, το οποίο βρίσκεται στη οδό Φιλολάου 181, στο Παγκράτι.
Η CORAL GAS επενδύει εκτός των άλλων, στην αναπτυσσόμενη αγορά του υγραερίου ως εναλλακτικού καυσίμου για την κίνηση των οχημάτων (autogas) και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
Μέσω των 3 εγκαταστάσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα προμηθευει με αξιοπιστία και ασφάλεια υγραέριο σε οχήματα (autogas), ως εναλλακτικό καύσιμο που βοηθάει στην εξοικονόμηση και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Το νέο πρατήριο αναμένεται να προσφέρει μεγάλη ευκολία στους οδηγούς υγραεριοκίνησης που βρίσκονται ή κινούνται στο κέντρου της Αθήνας λόγω του στρατηγικού του σημείου.

Συμμετοχή της MOTION GAS στην έκθεση «Οικονομική Μετακίνηση»

Η Έκθεση «Οικονομική Μετακίνηση», η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 19-21 Απριλίου 2013 στον χώρο της «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, ανέδειξε όλες τις διαθέσιμες λύσεις που παρέχει η αγορά της αυτοκίνησης για τις ειδικές ανάγκες της εποχής, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματά τους.
Οι μηχανικοί της MOTION GAS στο εκθεσιακό περίπτερο της εταιρίας, συναντήθηκαν με πολλούς οδηγούς, πάντα πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία σε σχέση με την υγραεριοκίνηση και την τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου.

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ: Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εισαγωγέων και Εγκαταστατών Υγραεριοκίνησης ενημερώνει ότι παρά την παράλογη αύξηση στη τιμή του ΕΦΚ (Eιδικός Φόρος Κατανάλωσης) του υγραερίου κίνησης (κατά 9 λεπτά το λίτρο) το υγραέριο παραμένει η πιο φθηνή και ασφαλής λύση στις δύσκολες στιγμές που ζούμε.
Η τιμή του υγραερίου σήμερα είναι πιο φθηνή από ότι ήταν το Σεπτέμβριο του 2012 που ανακοινώθηκε η αύξηση της τιμής του.
Η σημερινή μέση τιμή υγραερίου είναι στα 0,92 €/λίτρο έναντι του 1,71 €/λίτρο που έχει η βενζίνη, γεγονός που καθιστά τις μετατροπές εξαιρετικά συμφέρουσες τόσο από πλευράς τοποθέτησης, αφ' ενός γιατί τα μέλη του Συνδέσμου έχουν δημιουργήσει ένα πλέγμα διευκολύνσεων προς όφελος του καταναλωτή και αφ' ετέρου γιατί το κόστος εγκατάστασης αποσβένεται σε ένα χρόνο με κίνηση 35-40 χιλιομέτρων την ημέρα, για ένα αυτοκίνητο μέσου κυβισμού, από την διαφορά της τιμής μεταξύ υγραερίου κίνησης και λοιπών καυσίμων.
Η εξοικονόμηση υγραεριοκίνητων οχημάτων ξεπερνά το 45% σε σχέση με την τιμή της βενζίνης ακόμα και σε σχέση με την πετρελαιοκίνηση.

Επιβεβαιώνεται πλήρως η ανακοίνωση της MOTION GAS σχετικά με την τιμή του υγραερίου.

Στα πλαίσια της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης, αμέσως μετά τη διασπορά ανυπόστατων φημών σε σχέση με την πιθανή μεγάλη αύξηση στην τιμή του υγραερίου, η εταιρία μας ανακοίνωσε υπεύθυνα ότι η τελική τιμή του υγραερίου κίνησης ελάχιστα θα επηρεαστεί αφού θα διαμορφωθεί στο ποσό των 90-95 λεπτών το λίτρο. Επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα εφόσον η αύξηση της τιμής του Ε.Φ.Κ. του υγραερίου ήταν τελικά ακριβώς όσο την προβλέψαμε. Η διαφορά από την τιμή της βενζίνης παραμένει στα επίπεδα της τάξεως των 75 λεπτών ανά λίτρο, το οποίο σημαίνει ότι για ένα αυτοκίνητο μέσου κυβισμού, το οποίο διανύει 12.000-15.000 χλμ ανά έτος, το όφελος ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.
ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ & ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!

Νέοι τρόποι προβολής της Motion Gas

Την προβολή μέσω banner σε ταξί επιλέξαμε για τους επόμενους μήνες. Με αυτόν τον τρόπο η θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση υγραερίου και στους επαγγελματίες οδηγούς.

Συμμετοχή της Motion Gas στην 2η Διεθνή Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Μεγάλη εντύπωση έκανε η παρουσία της Motion Gas στην 2η Διεθνή Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ.
Στον χώρο του περιπτέρου είχαν "επιστρατευθεί" και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, ούτως ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μια ρεαλιστική οπτική απεικόνιση του συστήματος και του τρόπου λειτουργίας του.
Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες ήταν έντονο, μιας που με την πολιτική που ακολουθείται στα καύσιμα, το υγραέριο αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική για τα χρόνια που έρχονται.

Έκθεση ¨ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ 2011¨

Η MOTION GAS συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση ¨ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ 2011¨, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου στην εκθεσιακή αίθουσα του Σταθμού Μετρό Συντάγματος.
Τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας μας, ενημέρωσαν εκατοντάδες οδηγούς τόσο για τα οφέλη της υγραεριοκίνησης όσο και για την τεχνολογική υπεροχή της MOTION GAS στο συγκεκριμένο τομέα.