Ειδικά Παραδείγματα Μετατροπής


Παρατηρήστε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μετατροπής αυτοκινήτου σε υγραεριοκίνητο, δείτε τι συμβαίνει σε περίπτωση ατυχήματος κ.α.


Υγραεριοκίνηση σε SMART

Κι όμως γίνεται, χωρίς να μειωθεί ο χώρος των αποσκευών! Για του λόγου το αληθές, δείτε προσεκτικά τις ακόλουθες φωτογραφίες από ένα smart στο οποίο πρόσφατα εγκαταστήσαμε σύστημα:Περίπτωση Ατυχήματος

Πρόσφατα ένας πελάτης μας, μας ευχαρίστησε διότι αν και έπεσε θύμα σφοδρής πρόσκρουσης, το σύστημα υγραεριοκίνησης παρέμεινε ΑΝΕΠΑΦΟ & ΑΣΦΑΛΕΣ! Οι φωτογραφίες άλλωστε το αποδεικνύουν:

Τεστ Πυρκαγιάς & Ασφάλεια

Στο βίντεο αυτό πραγματοποιείται τεστ ασφαλείας σε υποτιθέμενη πυρκαγιά μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα. Εξετάζονται 3 περιπτώσεις:
  • 1. Αυτοκίνητο με Πετρελαιοκινητήρα (αντίστοιχα αποτελέσματα ισχύουν και για τους βενζινοκινητήρες)
  • 2. Αυτοκίνητο με ΣΩΣΤΑ εγκατεστημένο LPG (από ειδικευμένο συνεργείο)
  • 3. Αυτοκίνητο με ΛΑΘΟΣ εγκατεστημένο LPG (από μη ειδικευμένο συνεργείο)
Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι στη δεύτερη περίπτωση όχι μόνο υπάρχει επαρκής χρόνος απομάκρυνσης από το όχημα ( πολύ περισσότερος από τα πετρελαιοκίνητα και τα βενζινοκίνητα), αλλά και η έκρηξη είναι απόλυτα ελεγχόμενη από το ίδιο τι σύστημα. Στην Τρίτη περίπτωση αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που απαιτούν η εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης να γίνεται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο!